Mesaj Sayısı : 101 Kayıt tarihi : 18/01/10 Yaş : 34 Nerden : Konya-Bozkır
Konu: Piskonut Crew-Turkish Rap Game Ptsi Ocak 18, 2010 9:30 pm
Yaw Rapooor westside! MK hey! 2009 sanıırım yokuzz... Devamını Gör ayıkıyonmu bilader amına koruz buradayız çokuz... Devamını Gör yaşım 19 wanted gibi bizde sikişe tokuz waw waw waw bana bi bak yaw pall mall al cigara yak yaw as yap nigga hey kıçı kas yaw beni gördumu yaw dersin aow waww, kanki fanky koyduk harbiden yaw Bardanmı çıkmış saxocu deryaww ismail ykaaww teyipte yoksa harbidende boş dönüyo dünya, oldumu fıs yaw altını kıs hey alsana kız hadi bol bol kiss heey kulağıma tizz wer yanımada piiz çekiyorum olm 3-2-1 chesee,
Turkish rap game ona boyun eğ game over olmadan hadi sensay Turkish power kıcını kaldır oyun bitmeden düşmana saldır.
kasırga verse:
Turkish rap game ona boyun eğ game over olmadan hadi sensay türkish power kıçını kaldır oyun bitmeden düşmana saldır!
tek sözüm fuck peace bizde rapçiyiz harbiden adamım.Önümde çök diz shake that ass please korkmadan kiss... harbi bebeğim bizim konut çok pis bak bana MC rapin kesmii burası neresi yaw telefon çekmii rap budur fake yapar sizin shady hadi şimdi sende give it to me baby konyada fark bu Piskonut Crew 2duman aldık kafamız durdu rapin hep fake yaw karaya vurdu ayır git oğlum motherfucker your do yalanmı dolanmı bu lyrick ler enfeess M.K geldi lan burada sesi kes Rapor, Kasırga bastı beat çok fast hardcore rapimiz al sana best yaww..
Turkish rap game ona boyun eğ game over olmadan hadi sensay Turkish power kıçını kaldır oyun bitmeden düşmana saldır!
Turkish rap game ona boyun eğ game over olmadan hadi sensay Turkish power kıçını kaldır oyun bitmeden düşmana saldır! yeahhh. d
disci Admin
Mesaj Sayısı : 101 Kayıt tarihi : 18/01/10 Yaş : 34 Nerden : Konya-Bozkır
Konu: Geri: Piskonut Crew-Turkish Rap Game C.tesi Ocak 23, 2010 1:05 pm
En sevilen ve tanınmalarına sebep oln sarkı...
ghost Süper Moderatör
Konu: Geri: Piskonut Crew-Turkish Rap Game C.tesi Ocak 23, 2010 2:17 pm