Bedraggled Kel City
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bedraggled Kel City

Rap'in ve Daha Bir Çok Şeyin Adresi...

AnasayfaGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Piskonut Crew-Milshake

YazarMesaj
disci
Admin
Admin
disci

Piskonut Crew-Milshake Empty
MesajKonu: Piskonut Crew-Milshake   Piskonut Crew-Milshake Icon_minitimePtsi Ocak 18, 2010 9:29 pm

“REMEDY”
SHE THE BİTTİ FİTTİ KELİME YAPMA ESLENEMEDEN PES DENEMEZE YAPMA BUYURMADAN KUDURTMADAN SALLA REMEDY FARKI BU RAPİNE BURA KONYA uygun adım gelin durdu bu beynim sordurun beni tutup vurdurun beni.kim bilir ebeni bu remedy kapa çeneni banu alkan gibi neremi neremi .Rapin adı Remedy bak birisi denedi adım adım takip et hadi kovala izimi AKON takoz çeker bu kozu yinemi,ak sakallı biri ruyamda fifty meşhur olucan Elvis Presley gibi pimp olucan snop dogg gibi pimp bizi cmp seni playlistinde dinle hadi bizi
MİLKSHKE AT BENİ TUT BENİ GİRL HADİ MANYAK BU HATUNU GÖR BAK AKSAK BU BUYRUN SÖR ARABADA TAM YOL SİMDİ SEN SÜR
“WANTED”
Ice cube ez mod alta dar kot cıvırına sattım kimmiş badboy tribine daldım herkes bir boy yeşimine salkım yeşilini sen koy mc hadi shake te tes mi ula bu wanted şimdi laz mii bana caz mi çok sexi bu neyin parası hay aksi.al bakalım obama bu sana bu bana kakara kukara bu fukara.sahip ol moruk karına kızına kazanava yetişemez bu lazın hızına wanted.com ara be google ajdar konuştu ahada fabl ayşee fatmaa sende patla atla çatla bitti puzzle.... Devamını Gör
MİLKSHKE AH BENİ TUT BENİ GÖR HADİ MANYAK BU HATUNU GÖR BAK AKSAK BU BUYRUN SÖR ARABADA TAM YOL SİMDİ SEN SÜR
“RAPORR”
Çok fıs yoo kaldık yaa babak budak güzel anatolia salla hadi sende kıvır yanıma oturdu melez cıvır.bak-lan bize takıl hadi koş yak-laş bana rapin hadi bul sak-lan maki karşımda dur rapor size bak yine hardcore elleri kaldır çaldır beni bi rapor burada piskonut ekibi durdur beni cıvır yanıma durdu ayşede fatmada bizle kudurdu.lil john bilir ama bir çoğu bilmez görmedi bizleri gözleri görmez .boş laflara bizim karnımız tok hiç yok deme yapacak piç çok.
MİLKSHKE AH BENİ TUT BENİ GÖR HADİ MANYAK BU HATUNU GÖR BAK AKSAK BU BUYRUN SÖR ARABADA TAM YOL SİMDİ SEN SÜR
“JAMAL”
Westt side diline dolanır rap.adım adım takip et zulanıza şaplak.bozuldu kaltak atarını yapmalı.biri bizi gözetliyor acaba napmalı.onlar patladı kiminize pompa patla hey hatunu zorla çatlaaa hey tribine kalma ayşeye fatmaya gerek yok knka .tribine tribine tribine daldım bedavamı sandın afitmeden aldım jamalın farkı rapine daldim sondurakta eller havada kaldı.bak hadi bizimkisi gene kudurdu atlaya atlaya patlaya patlaya genemi genemi diye çatlaya çatlaya rap nakaratı moruk kaliteyi katla
“MİCROBE”
Hayra alamet nerde körahmet cenabet şahabet ihanet etme bi hayli kekle uğraştım gece bu bi bilmece kız bildirmece gül bence “gülmeyecem” dön gel kız “dönmeyecem” “vallahi billahi seni sevmeyecem” nolur aşkım ama nolur nolurr boğulur kız bile soyunur önümde vucut hatları güney doğu yönünde gözünde bişey var “ay dur çıktı” aşşalık karı o bi balçıktı.kara kılçıklı denyo dinazor benime feat at ama tarzım zor tamamdır kızma nerde Tarzan bende herkül olup zeynaya sarsam”
disci
Admin
Admin
disci

Piskonut Crew-Milshake Empty
MesajKonu: Geri: Piskonut Crew-Milshake   Piskonut Crew-Milshake Icon_minitimeC.tesi Ocak 23, 2010 1:05 pm

Adamlar yazdımı tam yazıyolar...

Piskonut Crew-Milshake
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Piskonut Crew-Turkish Rap Game
» Piskonut Crew-Turkish Rap Game
» Piskonut Crew [Wanted] - Funky Kings
» Piskonut Crew [Wanted & Rapor] Durmak Yok