Bedraggled Kel City
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bedraggled Kel City

Rap'in ve Daha Bir Çok Şeyin Adresi...

AnasayfaGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Şebnem Ferah'ın merakla beklenen yeni albümü

YazarMesaj
Emirring
Süper Moderatör
Süper Moderatör
Emirring

Şebnem Ferah'ın merakla beklenen yeni albümü Empty
MesajKonu: Şebnem Ferah'ın merakla beklenen yeni albümü   Şebnem Ferah'ın merakla beklenen yeni albümü Icon_minitimeC.tesi Ocak 30, 2010 7:48 pm

Rock müziğin başarılı kadın vokallerinden Şebnem Ferah’ın merakla beklenen 6. stüdyo albümü “Benim Adım Orman” Pasaj Müzik etiketi ile 16 Aralık’ta müzik marketlerdeki yerini almaya hazırlanıyor.
Sözleri ve müzikleri Şebnem Ferah’a ait 12 şarkının yer aldığı “Benim Adım Orman” albümü, 6 aylık stüdyo çalışması sonucunda tamamlandı. Tarkan Gözübüyük prodüktörlüğünde, 101 Stüdyoları`nda kaydedilen albümde, Şebnem Ferah’a klavyelerde Ozan Tügen, gitarlarda Metin Türkcan, bas gitarda Buket Doran, davullarda ise Aykan İlkan eşlik ediyor.
Dört buçuk yıl aradan sonra yeni şarkıları ile müzikseverlerle buluşacak olan Şebnem Ferah, bu zaman zarfında “İstanbul Symphonic Project” eşliğinde Bostancı Gösteri Merkezi`nde verdiği konserin kayıtlarını DVD ve CD seçenekleriyle yayınladı. Pasaj Müzik etiketi ile yayınlanan “10 Mart 2007 İstanbul Konseri” DVD’si, “Türkiye’nin En Çok Satan Konser DVD’si” ünvanını aldı.

Şebnem Ferah'ın merakla beklenen yeni albümü
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Emma Shapplin’in Beklenen Albümü Çıkıyor
» Cranberries yeni albümü için çalışmalara başladı
» Insomnium yeni albüm..
» Children Of Bodom yeni albüm
» Sagopa Kajmer - atesten gomlek (yeni album)